Wie wij zijn

Houwing Installatie Techniek is een echte allround bedrijf in de installatie techniek. Denk hierbij aan aanleg van complete sanitaire installaties, elektrische installaties. Voor installatie van uw keuken bent u ook aan het juiste adres. Verder doet Houwing Installatie Techniek veel in en om het huis.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Houwing Installatie Techniek
KvK-nummer: 81868693
Btw-identificatienummer: NL00361257BB10
Vestigingsadres: Sleutelbloemstraat 5, 2651ML Berkel en Rodenrijs

Bankgegevens
IBAN: NL45KNABO404664083
BIC: KNABNL2H
Ten name van: Houwing Installatie Techniek

Wilt u graag meer bedrijfsgegevens van ons ontvangen?
Ga dan naar de pagina contact en neem contact met ons op.

Onze werkwijze

1. Kennismaking

Wij maken altijd eerst een afspraak om langs te komen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen, denken wij mee en geven wij u advies over de mogelijkheden. Na deze kennismaking wordt er een passende offerte gemaakt.

2. Samenwerking
Na deze kennismaking wordt er een passende offerte gemaakt. We kunnen hier in samenwerken met een bouwkundig tekenaar of architect, maar we doen dit ook vaak in samenspraak met de klant.

3. Werkzaam
Wij gaan aan de slag op afgesproken data, zodra wij eenmaal een overeenstemming hebben van de verstuurde offerte. Tijdens de bouw houden wij de offerte goed in de gaten. Meer of minder werk wordt altijd overlegd en u wordt op de hoogte gehouden van de huidige stand van zaken.

4. Aflevering
De uitvoerder op de klus heeft regelmatig contact om er voor te zorgen dat het eindresultaat ook overeen stemt met uw verwachtingen.

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? We adviseren u graag over de mogelijkheden en maken geheel gratis een vrijblijvende offerte voor u op. Na de aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Offerte aanvragen